Dubbel succes voor TTV Hilversum bij jaarlijkse sportgala

Het  eerste herenteam van TTV Hilversum is donderdag 5 maart tijdens het jaarlijkse sportgala van de gemeente gekozen tot Sportploeg van het Jaar. De gemeentelijke jury riep jeugdlid Israël Bartelink Groeneveld uit tot Special Sporter van het Jaar. Dubbel succes dus voor onze tafeltennisvereniging tijdens de Sportverkiezing 2019.

Parasporter Israël (13) was door het bestuur van Hilversum voorgedragen, op grond van zijn prestaties, doorzettingsvermogen en ambitie. De gemeentelijke jury honoreerde deze voordracht. Onder daverend applaus van de naar schatting 200 aanwezigen in de Burgerzaal van het raadhuis werd Israël in de schijnwerpers gezet en ontving hij de gemeentelijke oorkonde en een bos bloemen. 

De juryvoorzitter overhandigt de bloemen aan Israël, in het bijzijn van sportwethouder Floris Voorink (rechts) en presentator Robbert Meeder. 

Nog geen uur later mocht ook een afvaardiging van het eerste herenteam naar voren komen. De formatie van Bert Olofsen was door de sportredactie van de Gooi- en Eemlander genomineerd voor deze verkiezing. De promotie naar de eredivisie afgelopen najaar en de ambitie om te strijden voor de landstitel brachten de jury tot het besluit om heren 1 te verkiezen tot sportploeg van het jaar. Het team kreeg een fraaie schaal overhandigd.

De afvaardiging van Heren 1 op het podium: Bert Olofsen (midden), geflankeerd door Ashraf Haiqal en Cosmin Stan.  

Mede door dit succes is de tafeltennissport in Hilversum weer nadrukkelijk op een positieve manier onder de aandacht gebracht. Nieuw dit jaar was dat de genomineerden zich tijdens de verkiezingsavond met een kort filmpje konden presenteren, alvorens zij door presentator Robbert Meeder – bekend van NPO Radio 1, Langs de Lijn en Omstreken en Radio Tour de France, werden geïnterviewd.        

Alle winnaars van de Sportverkiezing 2019 bij elkaar voor de traditionele groepsfoto.