Dreamteam US winnaar Fietspuzzeltocht 2015

Het ‘Dreamteam’ van US is zondag 28 juni winnaar geworden van de Fietspuzzeltocht 2015. Organisator TTV Hilversum kon terugkijken op een meer dan geslaagde afsluiting van het tafeltennisseizoen.

Angelo Antonietti, Han Geluk, Ruben Peters en Gilles van Oorschot wisten als enige van de achttien deelnemende teams een eindscore van boven de 300 punten te bemachtigen, wat een bijzondere prestatie mag worden genoemd. De tweede prijs was voor team 11, bestaande uit Sarah Zagt, Duco Bruns, Wouter Schoeber en Wouter van der Mark. Dit team behaalde vijf punten minder dan de winnaar. Tycho Dekkers, die met zijn team vorig jaar winnaar werd van de Fietspuzzeltocht, eindigde dit jaar op de 3e plaats. De deelnemers moesten een 35 km lang traject afleggen, en onderweg tal van vragen beantwoorden. Ook moesten ze 26 foto’s in de juiste volgorde zien te plaatsen. Op de twee controleposten kregen de teams een spelopdracht.

In totaal gingen  70 deelnemers van start. 2 teams moesten worden afgewezen, omdat het evenement volledig was volgeboekt. Na afloop van de tocht was er weer de gebruikelijke barbecue, gevolgd door de bekendmaking van de einduitslag en de prijsuitreiking. Omdat het de 15e keer was dat de tocht van start ging, deelde de organisatie na afloop ijsjes uit.

Benieuwd naar de foto’s van de Fietspuzzeltocht? Onze huisfotograaf en deelnemer Frans Wieringa plaatst deze foto’s uiterlijk woensdag op Picasa.

Fietspuzzel 2015 de uitslag