Demonstratie Aerobic Table Tennis op Marktplein

Zondag 25 september vindt in het centrum het evenement Hilversum Actief plaats (voorheen Vrijetijdsmarkt). Sportverenigingen krijgen de kans om zich aan het publiek te presenteren. Voor het eerst zijn er podia op het Marktplein, waar sportclubs demonstraties verzorgen.

TTV Hilversum introduceert tijdens Hilversum Actief Aerobic Table Tennis in ’t Gooi. Zondag om 12 uur vindt er een demonstratie plaats op het podium op het Marktplein. We nodigen je uit om daarbij aanwezig te zijn. Aerobic Table Tennis is vooral bedoeld om meer meisjes en vrouwen enthousiast te maken voor de tafeltennissport.

Tevens is er de gelegenheid even langs te gaan bij de TTV Hilversum-informatiekraam op de Groest. De kraam is open vanaf 11 uur. Natuurlijk zou het fantastisch zijn als je een meisje of vrouw uit je eigen omgeving enthousiast weet te maken voor tafeltennis en kennis laat maken met onze vereniging. Overigens kan dat ook prima zonder Aerobic Table Tennis.

Wat is Aerobic Table Tennis

Aerobic Table Tennis is een work-out op muziek. De beat brengt je volop in beweging met  tafeltennismoves. Doe de forehand twist, de spin over, de bounce of balance, of de backhand bananenflip.

Nieuwsgierig geworden. Bekijk deze filmpjes:

https://www.youtube.com/watch?v=EI_rNNWqeT0&feature=youtu.be

https://www.aerobictabletennis.com/?page_id=657

aerobic_tt-38

De beat brengt je volop in beweging met  tafeltennismoves.