Daviscup en Familietoernooi bijna volgeboekt

Teams die zich nog willen aanmelden voor het TTV Hilversum Daviscup en Familietoernooi op zondag 14 april a.s., moeten haast maken. Er is nog maar plek voor enkele teams.

Inmiddels zijn er meer dan 60 inschrijvingen binnen. Het gaat zowel om familieteams als clubteams. Ook kun je je inschrijven met een niet-familielid. Alle combinaties zijn toegestaan, zolang één van de twee spelers lid is van TTV Hilversum. Veel mensen vinden het leuk om met hun zoon, dochter, neef, nicht of opa mee te doen. Het niveau is niet erg belangrijk. Er wordt namelijk gespeeld met handicap. De sterkere spelers moeten punten voorgeven aan spelers met minder of helemaal geen tafeltenniservaring. Daardoor is de spanning gewaarborgd.

Teams inschrijven kan door een een mail te sturen naar Eugène: e.staffhorst@planet.nl. Vermeld de namen en e-mailadressen van beide spelers en hun rating (als ze lid zijn van de NTTB). Verzin ook een leuke naam voor je Daviscupteam. De organisatie looft een prijs uit voor de spelers die in de meest originele outfit achter tafel verschijnen.