COVIDIA ‘ontzorgt’ clubs en NTTB met uitvoeren van coronatesten

De strijd om de landstitel bij de mannen op 13 en 14 mei in Hilversum én de voorbereiding daarop van de clubs geschiedt onder de voorwaarden van het topcompetitieprotocol van NOC*NSF. Dat houdt bijvoorbeeld in dat alle spelers regelmatig worden getest. De NTTB is hiervoor een samenwerking aangegaan met COVIDIA, dat met ondersteuning van Incassojuristen24.nl de NTTB en de clubs volledig ‘ontzorgt’ op het gebied van coronatesten.

Voor de zes deelnemende clubs worden wekelijks twee preventieve testen uitgevoerd op locaties in de omgeving van de vereniging. Voor het ‘finaleweekend’ worden alle spelers, begeleiders en officials voorafgaand aan het evenement preventief getest conform het NOC*NSF protocol.

,,We willen de kracht en weerbaarheid van onze Nederlandse (top)sporters in de aanloop naar Tokyo 2020 graag ondersteunen”, zegt Yusuf Goedbloed van COVIDIA. ,,Juist tijdens deze lange COVID-19 pandemie zijn dit soort initiatieven van belang. Wij hopen dat dit kampioenschap ook andere sportkoepels en verenigingen aanzet om alternatieve plannen te bedenken en uit te voeren.”

,,Naast de directe medische gevolgen van de pandemie, veroorzaakt het (af)sluiten van onze samenleving veel bijkomende financiële en sociale problemen. Het is de hoogste tijd om met nieuwe inzichten gerichte oplossingen te bedenken, zodat we   op een veilige en gemakkelijke manier onze sociale leven weer kunnen oppakken.” 

COVIDIA levert in verschillende landen SARS-CoV2 testen. Daarnaast voert het bedrijf testen uit en levert software voor het plannen en rapporteren van testuitslagen, vaccinaties in combinatie met oplossingen voor toegangscontrole.

Meer informatie:  https://www.covidia.nl

Dit evenement wordt mede ondersteund door Incassojuristen24: https://www.incassojuristen24.nl