Anouk van den Boom (14) geselecteerd voor EJK

Ze is ijverig en ambitieus en heeft talent voor tafeltennis. Anouk van den Boom werd vorig jaar Nederlands Kampioen bij de pupillen en behoort als eerste jaars bij de beste kadetten. Reden voor bondscoach Bettine Vriesekoop om de Hilversum-speelster te selecteren voor de Europese Jeugdkampioenschappen (7 t/m 16 juli) in Ostrava (Tsjechië).

Anouk van den Boom is door Bettine Vriesekoop geselecteerd voor de EJK .

Ter voorbereiding neemt Anouk deel aan een trainingsstage van 30 juni t/m 3 juli. Eerder trainde de selectie onder leiding Vriesekoop in het Hilversumse Tafeltenniscentrum. De uitverkiezing voor de EJK is voor Anouk een bijzondere afsluiting van het seizoen. Waar de meeste tafeltennissers in de zomerperiode gas terugnemen, moet zij juist extra trainingsuren maken om een goede prestatie neer te zetten op het EJK. 

Voor Anouk is dat echter geen straf. Ze is gewend om dagelijks te trainen op de Tafeltennisacedemie Amersfoort onder leiding van Juliet van Veen en bij de A-selectiegroep van Hilversum. Komend seizoen speelt Anouk in het tweede jeugdteam van Hilversum (Landelijk B). We wensen haar alvast veel succes toe bij de voorbereiding en tijdens het EJK.