Annemarijn uitverkoren door Dirk Kuyt Foundation

Door haar positieve instelling en grenzeloze doorzettingsvermogen doet Annemarijn van Dalen waar ze altijd al van droomde: sporten om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken.  In oktober 2018 is ze begonnen als paratafeltennisser. Al snel werd haar talent opgemerkt. Ze is nu verkozen tot Sporter van de maand september van de Dirk Kuyt Foundation. Annemarijn kreeg o.a. een tafeltennistafel en een tafeltennisrobot. 

Sinds kort is ze lid van TTV Hilversum, waar onlangs een Regionaal Trainings Centrum voor parasporters is opgericht onder leiding van Bert Olofsen. Ze ziet er naar uit om binnenkort haar competitiedebuut te maken voor Hilversum.  

Als gevolg van het zeer zeldzame syndroom van Wildervanck heeft Annemarijn een dubbele scoliose, een nekvergroeiing, een oog- en een gehoorafwijking. Ondanks haar beperkingen gaat deze vrolijke 19-jarige graag op zoek naar nieuwe doelen en uitdagingen. Ze heeft net haar VWO-diploma gehaald en neemt nu een tussenjaar om veel te kunnen trainen.  Annemarijn loopt momenteel  stage op de redactie van de EO in Hilversum. 

De Dirk Kuyt Foundation en TTV Hilversum wensen haar veel plezier en succes op weg naar de top!

Annemarijn van Dalen wil dolgraag hogerop komen in haar favoriete sport tafeltennis.