Afdelingscompetitie senioren beëindigd, kwartfinale NJM komende zondag afgelast

En weer kon de afdelingscompetitie senioren niet worden afgespeeld. Lang zag het er naar uit dat dat wel zou gebeuren, maar de strengere coronamaatregelen maken het afwerken van de laatste speelronde onmogelijk. De competitieleiding van de Afdeling Midden zal binnenkort bekendmaken wat dat betekent voor promotie en degradatie.
De landelijke seniorencompetitie is inmiddels uitgespeeld (zie het eerdere nieuwsbericht met de resultaten van de Hilversum-teams). De laatste speelronde van de landelijke jeugdcompetitie op zaterdag 11 december gaat gewoon door, met hier en daar wellicht een wijziging van aanvangstijd, zodat alles om uiterlijk 17 uur klaar is.
Toernooien
De kwartfinale van de Nationale Jeugdmeerkampen komende zaterdag in Almere gaat niet door, omdat het onmogelijk is om binnen de toegestane tijd de wedstrijden, inclusief op- en afbouw van de zaal te laten plaatsvinden. Later wordt bekend wanneer en waar de kwartfinales dan wel gehouden worden. De Nationale Senioren Meerkampen op zondag 12 december op diverse locaties gaan wel door. Of het Jeugdranglijsttoernooi is Assen doorgaat op 18 en 19 december, is nog niet bekend.